Våre leverandører

 

Rex Royal-Wittenborg-Evoca-Bonamat

Gjennom årene vi har drevet har vi hele tiden vært på jakt etter leverandører som leverer kvalitetsprodukter. Høykvalitetskaffe med lavt syreinnhold fra en av verdens største kaffeimportører som leverer kaffe til blant annet Hilton, Lufthansa, Fairmont, McDonalds , PizzaHut og flere. Med dette fundamentet er Kronen Kaffemaskiner en leverandør av gode bærekraftige høykvalitetsprodukter og driftssikre kaffeløsninger. Rex Royal kan du lese mer om her. Evoca sine maskiner finner du her Wittenborg sine maskiner er og finne her Bonamat sine maskiner er også og finne på denne siden

 

Det satses på Fair Trade, økologisk og trygg produksjon, og dermed sikres kaffeprodusentene en rettferdig lønn og trygge arbeidsforhold, mens vi sikres et miljøvennlig produkt.

Vi importerer sjokolade og tea fra de beste produsenter i Europa.

Disse produktene holder selvsagt også den samme flotte standarden som våre kaffeprodukter og kaffemaskiner.
Vi tilbyr også vannmaskiner, drikkebeger og tilbehør til kaffe og tea som sukker, rørepinner og lokk til beger. Vi hjelper dere å finne rett kaffeløsning.

Vi har selvsagt også flere typer kaffe, tea og drikkesjokolade. Ved bestilling av større volum kan firmalogo trykkes på pappbeger.